Crystal Palacen ja Manchester Cityn välisestä kamppailusta ei tilanteita puuttunut, vaikka sunnuntain ottelu päättyikin 0-0-tasapeliin.

Jännitys tiivistyi 90 minuutin päätteksi lisäajalla, jota ehdittiin tahkota vain minuutin verran, kun Cityn Raheem Sterling kaatoi Palacen Wilfried Zahan rangaistusalueella sääntöjen vastaisesti.

Erotuomari vihelsi rikkeestä pilkun, jota asettui ampumaan Luka Milivojević. Hänen yrityksensä suuntautui kuitenkin keskelle maalia, ja City-vahti Ederson torjui laukauksen jaloillaan.

Manchesterilaiset lähtivät vielä välittömästi vastahyökkäykseen Kevin De Bruynen johdolla, mutta Jason Puncheon syöksyi hänen jaloilleen törkeästi. Hyökkäys sai kuitenkin jatkua, ja City oli päästä myös vetopaikkaan, mutta Palace aiheutti vapaapotkun juuri ennen rangaistusaluettaan.

Peli jouduttiin kuitenkin puhaltamaan useaksi minuutiksi poikki, sillä sekä De Bruyne että Puncheon makasivat maassa tuskissaan taklauksen jälkeen. Molemmat kiidätettiin lopulta paareilla ulos kentältä.

Ensimmäisellä jaksolla kovia kokivat myös Cityn brassihyökkääjä Gabriel Jesus sekä Palace-toppari Scott Dann, jotka jättivät kentän loukkaantuneena ennen taukovihellystä.

Maaliton tasatulos merkitsi sitä, että Manchester City taipui pistemenetykseen ensimmäisen kerran Valioliigassa 18 otteluun. Se pelasi viimeksi tasapelin sarjassa 21. elokuuta Evertonia vastaan. City ei ole vielä hävinnyt yhtään ottelua tämän kauden Valioliigassa.