Saksan jalkapalloilussa viime vuosina nopeaa nousua tehneen RB Leipzigin seurahistorian ensimmäinen Mestarien liiga -taival päättyi keskiviikkona 1-2 -kotitappioon Besiktasille. Leipzig nousi tasoihin 87. minuutilla Naby Keitan maalilla, mutta brasilialainen Anderson Talisca päätti lopullisesti saksalaisten jatkohaaveet 90. minuutin voittomaalillaan.

Tunteiden vuoristorata oli Leipzigin some-vastaavien mielestä parhaiten kuvailtavissa tamperelaisen komediaryhmän Kummelin sketsillä. Heikki Silvennoinenkin pääsi näin välillisesti osalliseksi Leipzigin Mestarien liiga -taipaleesta. Mikäs sen sopivampaa Suomen 100-vuotisjuhlapäivänä.

– Jalkapallo, miksi rakastammekaan sinua niin, olivat sanat, joihin oli Leipzigin mukaan hyvä tämä matka päättää.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Football, why do we love you so? (90')

#UCL #RBLBJK 1-2

RB Leipzigin eurotaival jatkuu Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Besiktas eteni lohkovoittajana Mestarien liigan pudotuspeleihin.