Paikallislehti: Bundesliigan putoajakandidaatti kiinnostunut Joel Pohjanpalosta

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo kertoi viikonvaihteessa saksalaiselle Kickerille janoavansa lisää peliaikaa, ja antoi ymmärtää olevansa valmis maisemanvaihtoon. Vaikka Pohjanpalo on tehnyt Bundesliigassa Bayer Leverkusenille maalin joka 33. minuutti, on suomalaisen ollut tyytyminen vain jäännösminuutteihin. Viimeiset viisi ottelua ”Jolle” on seurannut kokonaisuudessaan vaihtopenkiltä.

Kauan ei 23-vuotiaan suomalaisen tarvinnut odottaa ennen kuin mediaan ilmaantui ensimmäinen huhu potentiaalisesta ottajasta. Eikä kyseinen seurakaan ole kuin Rhein-joen toisella puolella.

Paikallislehti Kölner Stadt-Anzeiger kertoo, että Bundesliigan hännänhuippu 1. FC Köln on Pohjanpalon hankinnasta kiinnostunut. Lehden tietojen mukaan Leverkusen on valmis siirrosta neuvottelemaan, vaikka Pohjanpalon sopimus jatkuukin vuoteen 2019 saakka.

Pientä tukea huhulleen Kölner Stadt-Anzeiger hakee siitäkin, että Pohjanpalon sopimusasioita on hoitanut jonkin aikaa kölniläinen agenttifirma Sports-Total.

Leverkusenissa Pohjanpalon peliajan esteenä ovat tällä hetkellä ennen kaikkea Saksan maajoukkuepelaaja Kevin Volland sekä 19 miljoonalla eurolla ostettu argentiinalainen Lucas Alario.

Kölnissä Pohjanpalolle olisi luultavimmin tarjolla suuri rooli, sillä joukkueen kärkimiehistä maalinteossa on onnistunut vain kolme maalia tehnyt 21-vuotias Sehrou Guirassy. Loppuvuoden sairastuvalla viettävät Jhon Córdoba ja Simon Zoller sekä veteraani-ikäinen Claudio Pizarro eivät ole Bundesliigassa tällä kaudella vielä maalitiliään avanneet.

Kehnolta näyttää tosin Kölnin tilanne myös sarjataulukossa. Joukkue ei ole voittanut 14 ottelustaan ainuttakaan ja on kolmella pisteellään sarjataulukon viimeinen selvällä erolla muihin.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!