Paul Pogba hehkuttaa: Tottenhamissa yli 100 miljoonan arvoinen pelaaja

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ennätyshankinta, ranskalainen keskikenttäpelaaja Paul Pogba uskoo, että Englannin maajoukkuemies Dele Alli siirtyisi jopa häntä isommalla siirtosummalla, jos Alli lähtisi Tottenhamista.

Pogba, 24, palasi viime vuoden kesällä Juventuksesta Manchester Unitediin 89 miljoonan punnan (noin 100 miljoonaa euroa) kaupassa. Hän oli viime kesään asti maailman kallein pelaaja, kunnes brasilialaishyökkääjä Neymar siirtyi Barcelonasta Paris Saint-Germainiin 222 miljoonalla eurolla.

Alli, 21, siirtyi Tottenhamiin vuonna 2015 Milton Keynes Donsista viidellä miljoonalla punnalla. Hän nousi nopeasti Tottenhamin avainpelaajaksi, ja nykyään hurjimmat huhut ovat viemässä häntä Real Madridiin tähtitieteellisillä summilla.

Pogba arvioi London Evening Standardille, että Alli on nykymarkkinoilla yli 100 miljoonan punnan arvoinen.

– Uskon, että hän on yli 100 miljoonan punnan arvoinen. Kyllä te näette, miten hän pelaa. Hän on erittäin taitava, mutta silti niin nuori. Toisaalta hän on myös kypsä, sen näkee hänen pelaamisestaan.

– Hän pärjää kritiikin ja huhupuheiden kanssa. Hänestä näkee, ettei hän välitä siitä. Hänen pitäisi keskittyä ja hän tulee keskittymään jalkapalloonsa. Muut tulevat aina puhumaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.