Pep Guardiola oli päätyä Manchester Unitedin valmentajaksi – ”En ymmärtänyt, mitä Sir Alex sanoi”

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola myöntää, että hänestä olisi voinut tulla Manchester Unitedin manageri. Sir Alex Ferguson havitteli espanjalaisvalmentajaa seuraajakseen joulukuussa 2012 seuraajakseen vain puoli vuotta ennen eläköitymistään.

Kaksikko tapasi illallisella New Yorkissa. Guardiola oli tuolloin vielä sapattivapaalla jätettyään Barcelonaan.

Myöhemmin Unitedin sijaan uudeksi seuraksi valikoitui Bayern München.

– Englantini ei ollut tuolloin yhtä hyvää. Ehkä en vain ymmärtänyt, mitä Sir Alex sanoi. Tapasimme mahtavassa ravintolassa. Uskon hänen ehdottaneen jotakin Old Traffordille menemisestä. Muistan Sir Alexin puhuneen todella nopeasti ja minun oli vaikea ymmärtää häntä. Mutta se oli mukavaa, koska hän valitsi hyvän ravintolan ja tietysti maksoi kaiken, Guardiola kertoi The Telegraphille.

Guardiola valmentaa nyt toista kauttaan Manchester Cityssä. Espanjalaisvalmentaja oli jo ennen Bayern-pestiä Citizensin kiikarissa.

– Bayern soitti minulle ensin. Sitten Manchester City, mutta olin jo päättänyt kokeilla taitojani Saksassa. Päivä saapumiseni jälkeen City kysyi uudelleen ja sanoin tulevani sinne, jos päädyn Valioliigaan. He osoittivat enemmän kiinnostusta kuin mikään muu seura.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!