Manchester Unitedin entinen pelaaja sekä entinen apuvalmentaja Ryan Giggs paljasti ehdottaneensa seurajohdolle Kylian Mbappén sekä Gabriel Jesusin hankkimista vielä kun molemmat olivat lupaavia talentteja.

Nyt Mbappé kylvää tuhoa PSG:ssä ja miehestä tullaan ensi kesänä maksamaan hirmuinen summa rahaa. Myös Jesus on loistanut Manchester Cityssä.

– Katsoin Gabriel Jesusin pelaamista kolme vuotta sitten. Katoin Mbappéa vuoden verran. Olin katsomassa heitä kykyjenetsijän kanssa ja sen piti olla itsestäänselvää, Giggs sanoi The Timesin haastattelussa.

Giggs olisi halunnut, että United olisi hankkinut silloin molemmat pelaajat.

– Olin heti, että heidät on pakko saada. Se olisi maksanut ehkä 5 miljoonaa puntaa tai jotain. Hankkikaa he, lainatkaa takaisin. Silloin värjäykset olisivat onnistuneet.

United ei Giggsin neuvoja kuunnellut. Silloin managerina työskennellyt Louis van Gaal toi Manchesteriin muun muassa totaaliseksi flopiksi osoittautuneen Memphis Depayn sekä Angel Di Marian.

– Tiedän miltä Manchester Unitedin pelaaja näyttää. On ollut paljon pelaajia, jotka ovat tulleet, mutta eivät ole olleet Unitedin näköisiä pelaajia. On myös ollut sellaisia pelaajia, jotka ovat olleet seuran näköisiä, joiden ei olisi pitänyt lähteä pois, Giggs sanoi nostaen esimerkkeinä Danny Welbeckin sekä Rafael Da Silvan.