Serie A -seuralle karmeita uutisia – Italian maajoukkuemiehen kausi voi olla ohi?

© Kuva: Getty Images

Serie A -seura Torinon kannattajat purevat kynsiään jännityksestä odottaessaan lopullista diagnoosia Andrea Belottin polvivamman laadusta. Italiasta kantautuvien mediatietojen mukaan 24-vuotiaan kärkimiehen eturistisiteiden pelätään vaurioituneen. Jos pelot vahvistetaan tosiksi, joutunee Belotti puolen vuoden pakkohuilille, ja kausi olisi tässä tapauksessa ohi.

13 A-maaottelua Italian paidassa pelannut Belotti loukkasi polveaan Torinon harjoituksissa keskiviikkona. Hän poistui avustettuna harjoituskentältä kyynelehtien.

 

”Il Gallo”, eli ”Kukko”-lempinimeä totteleva Belotti oli jo lokakuussa kolmesta pelistä sivussa polvivamman takia. Kaikissa muissa Torinon sarjapeleissä Belotti on pelannut täydet minuutit, ja kantanut myös käsivarressaan kapteenin nauhaa. Maaleja otteluissa on syntynyt neljä.

Viime kaudella Belotti paukutteli Torinolle peräti 26 sarjamaalia. Hän sijoittui maalipörssissä kolmanneksi Edin Dzekon ja Dries Mertensin jälkeen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!