Suomalaislupauksen sopimus Italiassa päättyy huhtikuussa: ”Mikään ei ole poissuljettua”

© Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen puolustaja Martti Haukioja on ehtinyt kokea vuoden aikana paljon. Talven 2016-2017 hän harjoitteli tamperelaisseuran edustusjoukkueen riveissä. Kevään ja kesän Haukioja, 18, haki lainalla tärkeitä peliminuutteja FC Jazzin paidasta Kakkosesta.

Heinäkuussa oli uuden lainasopimuksen vuoro. Onnistunut testileiri vei topparin Chievo Veronan alle 19-vuotiaiden joukkueeseen.

– Vuosi on ollut tapahtumarikas ja olen todella tyytyväinen ja kiitollinen kun ajattelen sitä taaksepäin, Haukioja kertaa Palloliiton sivuilla.

– Pelaaminen Italiassa on suurimmaksi osaksi vastannut odotuksiani. ”Italialaisuus” näkyy meidänkin seurassa esimerkiksi aikatauluissa, mutta sitten taas esimerkiksi puolustustyöskentely on erittäin tarkkaa. Olen oppinut kiinnittämään huomiota erilaisiin puolustuksen pieniin yksityiskohtiin, niitä käydään läpi paljon ja huolella.

Haukiojan nykyinen sopimus italialaisseuran kanssa loppuu huhtikuun puolivälissä.

– Toisaalta haluaisin jäädä vielä sen jälkeenkin, mutta mikään ei ole poissuljettua. Yksi vaihtoehto on palata Suomeen ja yrittää saada vastuuta Veikkausliigasta. Nyt kuitenkin keskityn tähän hetkeen, kaikki järjestyy varmasti.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!