TOP-10: Suomalaispelaajat ulkomailla vuonna 2017 – kaksi supertähteä huippusarjoissa ja useita onnistujia

Suomalaispelaajilla on ollut ulkomailla paljon upeita hetkiä vuonna 2017. Mestaruuksia on voitettu, läpimurtoja tehty uusissa sarjoissa ja ennen kaikkea nuoria suomalaispelaajia on siirtynyt todella paljon ulkomaille.

SuomiFutis-sivusto laittoi suomalaispelaajat paremmuusjärjestykseen. Listauksessa on pyritty objektiivisesti huomioimaan pelaajien otteet seurassaan, seuran ja sarjan taso sekä maajoukkueessa esiintymiset. Tehtävä ei ollut helppo, sillä useampi pelaaja on ottanut tällä kaudella selkeitä kehitysaskeleita.

Listauksessa on siis huomioitu ulkomailla pelaavat suomalaiset. Katso listaus läpi painamalla artikkelikuvan oikeasta reunasta seuraavaan kuvaan. Ensimmäisenä on sijalla kymmenen oleva pelaaja ja viimeisenä sijalla yksi.

Moni hyvin pelannut suomalaispelaaja jäi vieläpä listan ulkopuolelle. Esimerkiksi Joel Pohjanpalo, joka on ollut todella tehokas Bayer Leverkusenissa, mutta vähäinen peliaika pudotti hänet pois listalta. Toinen hyvä esimerkki on hienon alkukauden AC Horsensin maalissa pelannut Jesse Joronen, jonka vastuu maajoukkueessa jäi vielä pieneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.