Crystal Palace -hyökkääjä Christian Benteke onnistui suututtamaan tempullaan sekä manageri Roy Hodgsonin että seuran fanit. Belgian maajoukkuemies ei noudattanut valmennusjohdon määräyksiä, vaan ampui väkisin ratkaisevan rangaistuspotkun lauantain valioliigaottelussa Bournemouthia vastaan.

Ottelu lopulla tuomitun rangaistuspotkun piti alunperin olla Luka Milivojevićin heiniä, joka ampuu normaalisti Palacen rangaistuspotkut. Benteke kuitenkin nappasi joukkuetoveriltaan pallon ja laukoi itse pilkun.

Rangaistuspotkun onnistuminen olisi tuonut Palacelle 3-2-lukemin täyden pistepotin. Asmir Begovic kuitenkin torjui Benteken vedon ja kotijoukkueella oli tyytyminen tasapeliin.

– Miksi Christian Benteke laukoi rangaistuspotkun? No, en tiedä vastausta siihen. Odotimme Lukan hoitavan sen, hänet on määrätty joukkueemme laukojaksi, Hodgson kommentoi lehdistötilaisuudessa.

– Jostakin syytä Christian sai taivuteltua tämän siihen, että hän saa laukoa ja sitten hän epäonnistui. Christian on järkyttynyt, shokissa ja erittäin pettynyt. Tuon esityksen kruunaamisen sijaan hän vajosi hieman mustaan aukkoon Palacen kannattajien silmissä, koska hän epäonnistui.

Benteke on tuhrinut vuonna 2017 jo neljä rangaistuspotkua. Belgialainen ei ole onnistunut 12 peliin maalinteossa.

Lähde: The Independent