Arsenal-legendalta puolustuspuhe vihollisen väreihin siirtyvälle Alexis Sánchezille – ”Alexis halusi jäädä Arsenaliin”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Ilveksen voitolla!

Alexis Sánchezin siirto Manchester Unitediin on vahvistusta vaille valmis. Arsenalin chileläishyökkääjä siirtyy vaihtokaupassa, jossa Henrikh Mkhitarjan lähtee toiseen suuntaan Lontooseen.

Arsenalin kulta-aikoina joukkueessa pelannut Robert Pires puolustaa Sánchezin ratkaisua hakea menestystä muualla. Ranskalaisen mielestä lähtöön ei liity ahneutta.

– Minusta Alexis halusi jäädä Arsenaliin. Alexis vain halusi Arsenalin ostavan parempia pelaajia. Arsenal menettää hyvän ja laadukkaan jalkapalloilijan, ja ennen kaikkea voittajan. Hän antoi aina koko kehonsa ja verensä joukkueelle, Pires kommentoi Telegraphin mukaan chileläislehti La Terceralle.

Sánchezin sopimus Arsenalin kanssa olisi päättynyt kesällä. Piresiä harmittaa se, että chileläinen on lähdössä kesken kauden kilpailijan riveihin.

– Jos Sánchezin kaltainen pelaaja haluaa lähteä, he tuntevat, etteivät he pysty voittamaan täällä. Sitä en ymmärrä, miksi Arsenalin kaltainen joukkue päästää parhaan pelaajansa siirtymään kilpailijan riveihin. United tarjosi Alexisille jotakin, johon Arsenal ei pystynyt vastaamaan.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Ilveksen voitolla!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Barcelonan voitolla!