Borussia Dortmund toivoo tähtipelaajansa jäävän seuraan: ”Hän tietää, mitä meillä on tarjota”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc toivoo, että seuran tähtipelaajin lukeutuva Marco Reus jatkaa joukkueessa vielä tulevaisuudessakin pelaajan kommenteista huolimatta.

Saksan maajoukkuelaituri Reus, 28, on ollut sivussa pelikentiltä viime vuoden toukokuusta lähtien polven ristisidevamman takia. Hän matkusti kuitenkin Dortmundin mukana tammikuun harjoitusleirille Espanjan Marbellaan, ja hänen odotetaan palaavan tositoimiin helmikuun alkupuolella.

Reus herätti taannoin kysymyksiä sanomalla, että miettii parhaillaan, miten hänen olisi parasta jatkaa uraansa.

Zorc uskoo, että loukkaantumisesta toipuvan Reusin olisi hyvästä jäädä Dortmundiin löytääkseen jälleen parhaan vireensä.

– Hänen ikäiselle pelaajalle on täysin normaalia miettiä uraansa ja ajatella mahdollisen seuraavan askeleen ottamista, sanoi Dortmund-pomo Ruhr Nachrichtenille.

– Toisaalta hän tietää, mitä Dortmundilla on tarjottavana, ja täällä hän olisi yleisessä ympäristössään. Uskon, että se on tärkeää hänelle, jotta hän pääsee takaisin omalle huipputasolleen.

– Me olisimme iloisia, jos voisimme jatkaa suunnitelmaamme Marcon kanssa. Hän on yhtä kuin Dortmund. Hän samaistuu tähän seuraan ja kaupunkiin. Tulemme ehdottomasti pitämään tarvittavat (jatkosopimus)keskustelut tulevaisuudessa.

Reusin nykyinen sopimus Dortmundin kanssa on päättymässä kesällä 2019.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!