Chelsea ei luovuta Eden Hazardia edes ME-hintaan – ainakaan suoralle kilpailijalleen

© Kuva: Getty Images

Eden Hazard on ollut tälläkin kaudella yksi Chelsean ehdottomasti tärkeimmistä pelaajista ja samalla yksi koko Valioliigan suurimmista tähdistä. Samalla belgialaista on nostettu yhä kiivaammin siirtohuhuihin.

Hazardista on alettu puhua potentiaalisena Real Madridin seuraavana ”galacticona”, etenkin jos Cristiano Ronaldo lähtee seurasta. Tuoreimmat huhut kuitenkin kertovat, että myös Manchester City valmistelee Hazardista tarjousta.

Hazardin kohdalla puhuttaisiin valtavasta summasta rahaa. Tiettävästi Manchester City olisi valmis maksamaan miehestä jopa 200 miljoonaa puntaa (227 miljoonaa euroa). Tuo summa olisi uusi maailmanennätyssiirto, mutta The Telegraphin mukaan Chelsea ei suostu myymään supertähteään suoralle kilpailijalleen Citylle.

The Telegraph uskoo, ettei Chelsea myy taituriaan Manchester Cityyn ”mistään hinnasta”. Blues saattaa sen sijaan joutua antamaan periksi, mikäli Real Madrid lyö tiskiin jättitarjouksen. Real Madridilla on tiettävästi aina ollut vetoa Hazardiin, eikä miehen lähtöä voida välttämättä estää, vaikka Chelsea yrittääkin vielä taivutella pelaajaa allekirjoittamaan rahakkaan jatkosopimuksen.

Näin ollen Hazardin tulevaisuus näyttää kohtalaisen selkeältä: joko mies jää Chelseaan tai muuttaa omaisuutensa Madridiin. Se, tekeekö Madrid Hazardista rahakasta tarjousta, riippunee tosin seuran valmentajatilanteesta. Zinedine Zidane arvostaa Hazardin tiettävästi korkealle, mutta Realin vaisu kausi on nostattanut epäilyksiä siitä, valmentaako Zidane Realia enää ensi kaudella.