Borussia Dortmund kohtaa klo 19 alkaneessa ottelussa Wolfsburgin, mutta joukkueen tärkeintä hyökkääjää Pierre-Emerick Aubameyangia ei Dortmundin kokoonpanossa näy.

Dortmund on vahvistanut, että kyseessä on seuran sisäinen kurinpitotoimi. Sport Bildin tietojen mukaan gabonilaiskärki oli lintsannut eilisten harjoituksen jälkeen joukkueen palaverista ja lähtenyt harjoituskeskuksesta ennen aikojaan.

Borussia Dortmund

@BVB
.@Aubameyang7 steht aus disziplinarischen Gründen nicht im Kader. #bvbwob

BILD Sport

@BILD_Sport
+++Zum Fall #Aubameyang+++ Nach BILD-Informationen soll der
@BVB-Stürmer gestern nach dem Abschlusstraining die Mannschaftsbesprechung geschwänzt und das BVB-Gelände vorzeitig verlassen haben! #BVBWOB

28-vuotias Aubameyang on tehnyt Dortmundille tällä kaudella 13 maalia, mutta miehen asennetta voi hyvällä syyllä kyseenalaistaa. Kurinpitosyistä tehtävä hyllytys on miehelle lyhyen ajan sisällä jo kolmas.

Aubameyangia on viety siirtohuhuissa viime aikoina eniten kohti Kiinaa, mutta myös Valioliigassa uskotaan olevan suurta kiinnostusta pelaajaa kohtaan. Mahdoton skenaario ei liene sekään, että mies painostaa käytöksellään Dortmundia myymään hänet. Näin tapahtui Dortmundissa elokuussa, kun Ousmane Dembélé lintsasi oma-aloitteisesti harjoituksista, ja sai kuin saikin lopulta siirtonsa Barcelonaan.