Gianluigi Buffon ohjeisti AC Milanin tähtivahtia siirtymään Juventukseen

© Kuva: Getty Images

Juventuksen pitkäaikainen ykkösveskari Gianluigi Buffon pelaa näillä näkymin viimeistä kauttaan. Buffon on ollut pitkään Italian selkeä ykkösvahti, mutta valtikka on siirtymässä nyt AC Milanin maalivahdille Gianluigi Donnarummalle.

Donnarumman tilanne Milanissa on puhuttanut paljon Italiassa. Fanit ovat olleet nuoren maalivahdin kimpussa jo pitkään, eikä asiaa ole auttanut hänen agenttinsa Mino Raiolan kovat otteet sopimusneuvotteluissa. Buffonilta kysyttiin, mitä neuvoja hän antaisi Donnarummalle.

– Sanoisin hänelle, että liittyy Juventukseen, koska hän ei tekisi siinä virhettä. Totuus on kuitenkin se, etten voi antaa hänelle mitään neuvoja, koska en ole hänen tilanteessaan. En tiedä kuinka luja suhde hänellä on AC Milaniin. Se merkitsee, mitä tunnet sielussasi, Buffon kertoi italialaisen Gazzetta dello Sportin pitkässä haastattelussa.

Buffon on pelannut loistokkaan uran Juventuksessa. Tähtivahti kiitti Juventusta upeista muistoista ja hetkistä.

– Juventus on muuttanut elämäni. Se on erityinen seura ja uniikki seura Euroopassa. Kuka tahansa ei ole tarpeeksi vahva ollakseen Juventuksen pelaaja, koska se on kova pesti, mutta se tekee ihmisestä vahvemman. Tämä seura on tasapainoinen ja hyvin organisoitu. Ehkä jossain muualla olisi hauskempaa pelata, mutta siellä ei voittaisi näin paljon, Buffon totesi.

Lähde: Calcio Mercato


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.