Chelsea on saksalaisen Bild-lehden mukaan seurannut tiukasti entisen pelaajansa Thorgan Hazardin kehitystä Saksassa. Hazard siirtyi viime kesällä pysyvällä siirrolla Borussia Mönchengladbachiin.

Hazard, 24, oli pitkään Chelsean sopimuspelaaja, mutta peliaikaa ei emoseurassa irronnut. Hazard on nyt pelannut neljä kautta Mönchengladbachissa ja tällä kaudella mies on tehnyt jo kuusi maalia Bundesliigassa. Hazard on kovaa vauhtia pelaamassa parasta kauttaan Bundesliigassa.

Hyvät otteet ovat herättäneet myös Chelsean kiinnostuksen uudelleen. Bildin mukaan Chelsea voisi olla kiinnostunut Hazardin hankkimisesta takaisin. Hazardin sopimus Mönchengladbachin kanssa on voimassa vuoteen 2020 saakka.

– Bundesliiga on hyvä sarja ja tällä hetkellä haluan pysyä täällä. Tulevaisuudessa ehkä pelaan taas Englannissa, Hazard sanoi.

Hazardin isoveli 27-vuotias Eden Hazard on veljeksistä se tunnetumpi. Chelseassa tällä hetkellä pelaava Hazard ei ole isänsä mukaan tehnyt Chelsean kanssa jatkosopimusta, eikä aio tehdä sitä ennen kesää. Eden Hazard haluaa isänsä mukaan nähdä, onko Real Madrid kiinnostunut hänestä kesällä.

Teoriassa on mahdollista, että mikäli Eden Hazard siirtyisi Real Madridiin, niin Chelsea hankkisi korvaajaksi pikkuveli Thorgan Hazardin, joka myös viihtyy vasemmalla laidalla.

Lähde: getfootballnewsgermany.com