Huippuvalmentajalla jyrkkä kanta José Mourinhon ja Antonio Conten statuksen mittailuun – ”He ovat menettäneet täysin järkensä”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan huippumanagerit Chelsean Antonio Conte ja Manchester Unitedin José Mourinho ovat käyneet viime aikoina kiivasta sanasotaa. Hiekkalaatikolla on vihjattu muun muassa sopupeleillä (uutinen) ja viitattu muistinmenetykseen.

Englannin maajoukkueen entinen manageri Fabio Capellon mielestä Conte saattoi tehdä virheen lähtiessään väittelemään Mourinhon kanssa.

– Chelsean paita tekee valmentajat hermostuneiksi. Me kaikki muistamme, kuinka levoton Mourinho oli Chelsean managerina. Conte on tehnyt tasan samaa kuin Mourinho. Jokainen muistaa Mourinhon polvistumassa keskellä kenttää tai juoksemassa voiton jälkeen. Näen kuitenkin Mourinhon myös hyvänä väittelijänä. Ehkä hän on vienyt myös tällä kertaa huomiota omasta joukkuestaan, Capello analysoi Sky Sportsille.

– He ovat menettäneet täysin järkensä. En uskonut heidän menevän näin pitkälle.

Capello valmentaa tällä hetkellä Kiinassa Jiansung Suningia. Italialainen muistetaan myös Juventuksen, Real Madridin ja Englannin maajoukkueen peräsimestä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.