Manchester Unitedin manageri José Mourinho jatkoi perjantaina sanasotaansa Chelsean käskyttäjä Antonio Conten kanssa.

Mourinho ja Conte ovat vaihtaneet viime aikoina verbaalisia iskuja siitä lähtien, kun United-luotsi kommentoi, että hän käyttäytyy mieluummin ”kypsästi” kentän laidalla sen sijaan, että hyppisi ja riehuisi siellä ”hullun tai pellen” lailla. Mourinhon epäiltiin viitanneen kommentillaan Conteen, joka tunnetaan intohimoisena ja energisenä valmentajana pelien aikana.

Chelsea-manageri vastasi Mourinholle vihjaamalla, että tämä kärsii mahdollisesta muistinmenetyksestä. Conte muistutti, että Mourinholtakin on nähty vuosien aikana kaikennäköistä toimintaa vaihtopenkin vierellä.

United-luotsi otti perjantaina kovat keinot käyttöön ja vastasi Contelle tuomalla tämän menneisyyden esiin. Conte oli keskellä sopupeliskandaalia vuonna 2011, kun hän toimi kotimaassaan Italiassa Sienan päävalmentajana. Eräs Sienan pelaaja syytti Contea siitä, että tämä ei olisi raportoinut seuran sopupelisotkuista eteenpäin.

Conte kiisti aina väitökset, mutta hänelle annettiin myöhemmin 10 kuukauden toimitsijakielto, jota lyhennettiin vielä puolella vuodella. Toukokuussa 2016 hänet vapautettiin syytteistä.

– Haluan vain sanoa, että kyllä, minäkin tein ennen virheitä kentän laidalla. Nykyään teen niitä vähemmän, mutta veikkaan, että tulen silti tekemään vielä muutaman, sanoi Mourinho FourFourTwon mukaan.

– Minua ei kuitenkaan koskaan ole eikä tulla koskaan laittamaan toimitsijakieltoon sopupelistä. Niin minulle ei ole ikinä käynyt eikä tule ikinä käymäänkään.