Inter Turku tiedotti perjantaina kahdesta uudesta pelaajasta. Turun sinimustiin siirtyvät 28-vuotias keskikentän pohjapelaaja Ivan Sesar sekä 21-vuotias hyökkääjä Joona Järvistö.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
FC Inter on solminut pelaajasopimukset 28-vuotiaan keskikenttäpelaaja Ivan Sesarin ja 21-vuotiaan hyökkääjä Joona Järvistön kanssa.
fcinter.fi/uutiset/2018/0… #fcinterturku #veikkausliiga

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Tervetuloa Interiin Ivan ja Joona! 👊🔵⚫️ #fcinterturku #veikkausliiga #intertainment

Bosnialainen Sesar on pelannut viimeksi Romanian pääsarjan Juventus Bukarestissa. Aiemmin hän on kiertänyt myös Kroatian, Slovenian, Bosnia ja Hertsegovinan, Slovakian ja Turkin pääsarjoissa. Kaikkiaan Sesarilla on kokemusta eurooppalaisela pääsarjatasolta kymmenen kauden ajalta.

Sesar pelasi vuosina 2011-2012 kolme ottelua Bosnian ja Hertsegovinan maajoukkueessa. Hänellä on myös Kroatian kansalaisuus. Sesarin sopimus on yksivuotinen, ja siinä on optio toisesta kaudesta.

– Ivan on sellainen pelaaja, jota olemme keskikentälle etsineet. Hänellä on ominaisuudet, joilla hän voi tehdä vaikutuksen Veikkausliigassa. Ominaisuuksien lisäksi saamme myös hänen kokemuksensa ja ammattimaisuutensa, Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta kuvailee Inter-tulokasta seuran tiedotteessa.

Yksivuotisen sopimuksen tehnyt Joona Järvistö siirtyy Interiin Kaarinan Pojista. Järvistö teki viime kaudella KaaPon paidassa Kolmosessa 17 maalia 20 ottelussa.

Järvistö on jo edustuskelpoinen Interin perjantaisessa Suomen Cupin avauksessa EIF:ää vastaan. Sen sijaan Sesarin peliluvan varmistuminen ajoissa on epävarmaa.