Mikä on Diego Costan huippukunnon takana? – kyseessä uusi aluevaltaus

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Diego Costa on palannut viimein pelikentille.

Espanjan maajoukkuehyökkääjällä oli seitsemän kuukauden tauko peleistä, sillä kärki päätti siirtyä siirtokiellossa olleeseen Atléticoon syksyllä.

Costa on yllättänyt monet loistavalla kunnollaan. Madridilaislehti AS on kertonut mielenkiintoisen syyn Atlético-hyökkääjän kunnonkohotukseen. Costa on nimittäin aloittanut harrastamaan nyrkkeilyä jalkapallon ohessa parantaakseen kestävästi kuntoaan.

Lehti vieraili Fernando Torresin omistamalla kuntosalilla, jossa Costa on viettänyt tuntikausia läpi kauden ensimmäisen puolikkaan, jolloin kärjen piti katsoa Atléticon ottelut katsomosta käsin.

– Hän on yhtä villi nyrkkeilykehässä kuin kentälläkin. Atléticon fysiikkavalmentaja Profe Ortega halusi löytää Costalle hauskan tavan pudottaa painoa ja hän päätyi nyrkkeilyyn. Costa tunsi jo ennestään nyrkkeilyn saloja ja hän sopeutui tähän nopeasti, Costaa nyrkkeilyssä valmentanut Óscar Meléndez totesi.

– Diego on rohkea kaveri, eikä häntä pelota kokeilla jotain uutta tai saada kipeää. Hän heittää täällä aina vitsejä muiden treenaajien kanssa ja on kuin kotonaan, Meléndez naureskeli.

Kuva: AS


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!