Mourinhon jatkosopimus on manchesterilaishotellille taivaanlahja – portugalilaisluotsi maksaa yöpymisestä pitkän pennin

© Kuva: Getty Images

Manchester United tiedotti torstaina, että se on solminut managerinsa José Mourinhon kanssa jatkosopimuksen, joka pitää portugalilaisvalmentajan seurassa vuoden 2020 kesään asti. Kontrahtissa on optio myös yhdestä lisävuodesta.

Mourinhon jatkosopimus tulee suurena helpotuksena Unitedin kannattajille, sillä portugalilaisluotsi ei ole viipynyt missään valmentamassa seurassaan kolmea kautta pidempään. Manchesteriin hän siirtyi kesällä 2016.

Unitedin fanit ovat olleet huolissaan, että Mourinho häipyisi myös Manchesterista parin kauden jälkeen, sillä hän ei ole halunnut ostaa kaupungista tai sen lähistöltä omaa asuntoa, vaan portugalilainen viettää yönsä Lowryn hulppeassa hotellissa.

Mourinho on perustellut päätöstänsä sanomalla, että hän on vain laiska etsimään vakituista asuntoa. Lowry-hotellin omistajille Mourinhon sanat ja jatkosopimus ovat varmasti musiikkia korville, sillä halvalla hän ei heidän huomassaan asu.

FourFourTwon mukaan Mourinho yöpyy Lowry-hotellin luksussviitissä, joka maksaa noin 924 euroa per yö. Portugalilaisluotsi siirtyi Unitedin manageriksi heinäkuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2016. Jos hän on siitä päivästä lähtien asunut yhtäjaksoisesti Lowryn hotellissa, on hän maksanut sviitistään jo noin 530 000 euroa. Jos Mourinho viipyy hotellissa uuden jatkosopimuksensa loppuun asti, tulee hänen hotellimaksunsa nousemaan noin 1 690 000 euroon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.