Päivän varma: FC Barcelona järjestää murskajaiset heikon Alavesin kustannuksella!

FC Barcelona-Alaves
Sunnuntaina 28.1 klo 21.45
La Liga

Sunnuntai-illan kruunaa FC Barcelonan ja Alavesin välinen kamppailu La Ligassa. Putoamista vastaan taisteleva Alaves yrittää haastaan täysin suvereenisti kuluvaa kautta hallinnutta Barcelonaa.

FC Barcelonan maalitehtailulla mahdollisuus voit lyödä rahoiksi Mr. Greenillä. Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

FC Barcelona tekee yli 3.5 maalia – kerroin 2,28! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

FC Barcelona on hallinnut kuluvan kauden La Ligaa ylivoimaisin ottein. Joukkue on edelleen tappioton, voittoja on kasassa jo 20 ja tasapelejä kolme kappaletta. Maalierokin on aivan uskomaton, 59 tehtyä maalia ja vain 9 päästettyä. Joukkueen hyökkääjätähdet Lionel Messi ja Luis Suarez miehittävät maalipörssin kahta ensimmäistä sijaa, Messillä kasassa on 19 osumaa, Suarezilla 15.

Alaves taistelee kausiennakoiden mukaisesti putoamista vastaan. Kotonaan hyvään vireeseen äitynyt joukkue on ollut vieraissa pahoissa ongelmissa, saldo vierasmatkoilta on 2-0-7 ja maalierokin 6-14. Suurin ongelma joukkueella on ollut maalinteko, se on pystynyt viimeistelemään alle maalin per peli – tahdilla, joka on liian vähän näin kovassa sarjassa sarjapaika säilyttämistä ajatellen.

Kotijoukkue Barcelonalta sivussa ovat ainoastaan Ousmane Dembele sekä Thomas Vermaelen.

Alaves kärsii useammankin pelaajan poissaoloista, sivussa ovat ainakin Hector Hernandez, Carlos Martin Vigaray, Burgui, Tomas Pina sekä mahdollisesti Manu Garcia.

Arvio

FC Barcelona on ollut niin ylivoimainen tällä kaudella, että ottelussa Alavesia vastaan tullaan todennäköisesti näkemään mahtava show, jossa nähdään myös kasa upeita maaleja. Alavesin on vaikea nähdä pystyvän haastamaan kotijoukkuetta millään osa-alueella, jos vain Barcelonan pelaajilla asenne on oikea heti ottelun alkuhetkistä lähtien. Viimeiset kolme kohtaamista Barcelona on vienyt nimiinsä maalierolla 11-1. Maaleja tullaan näkemään tälläkin kertaa kotijoukkueen osalta reilusti.