Suomen A-maajoukkueen entinen puolustaja Petri Pasanen palasi perjantaina muutamaksi tunniksi entisen joukkueensa Werder Bremenin väreihin, kun saksalaisseuran legendoista kasattu joukkue otti osaa Oldenburgissa sisähallissa pelattavaan kutsuturnaukseen.

Vuosina 2004-2011 Werder Bremeniä edustaneen Pasasen, 37, lisäksi kentällä kirmasivat muun muassa Bundesliigan kauden 2003-04 maalikuningas Aílton, maalivahtiuran jälkeen showpainiin siirtynyt Tim Wiese sekä MM-kisojen kaikkien aikojen maalintekijä Miroslav Klose. Joukkueen apuvalmentajana toimi seuran kovia kokenut entinen hyökkääjä Ivan Klasnić.

Halliturnauksen muut joukkueet olivat hollantilainen Twente ja saksalaiset Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladback, Köln ja VfB Oldenburg.

– Rakastan hallissa pelaamista. Ikävä kyllä en aktiiviurani aikana voinut pelata hallissa, sillä loukkaantumisriski oli liian suuri, kommentoi Klose WERDER.TV:lle.

– Tämä oli mahtava paluu pelikentille, kun sain taas kantaa Werder-paitaa päälläni.

Bremeniläiset selvittivät suvereenisti tiensä turnauksen loppuotteluun, josse se sai vastaansa Kölnin. Pasasen ja kumppaneiden poppoo hoiti myös finaalin kunnialla kotiin ottamalla pelistä 6-1-voiton.

SV Werder Bremen

@werderbremen
Turniersieg 🤙🏻👏🏻 Die 💚⚪️-Traditionsmannschaft feiert den 1️⃣. Platz beim Hallenturnier! #Werder #Legenden

Päivitetty 6.1.2018 – korjattu: Klasnić ei pelannut turnauksessa, vaan toimi apuvalmentajana.