Philippe Coutinholta hieno ele Liverpoolin suuntaan – vahva tunneside paistaa läpi

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

FC Barcelona vahvisti Philippe Coutinhon siirron viime lauantaina. Barça oli jo viime kesästä lähtien Coutinhon perässä ja vihdoin Liverpool suostui myymään tähtipelaajansa Espanjaan noin 120 miljoonan euron siirtosummall, johon kuuluu vielä bonuksia.

Coutinho julkaisi Instagramissa jäähyväiskirjeen Liverpoolin suuntaan. Kirjeestä päätellen Coutinho todella nautti ajastaan Liverpoolissa, vaikka siirto Barcelonaan olikin miehelle unelmien täyttymys. Coutinho siirtyi Liverpooliin vuonna 2013 ja hän nousi Englannissa tähtipelaajien kategoriaan.

Alla Coutinhon viesti kokonaisuudessaan vapaasti käännettynä:

”Siitä asti kun tulin Liverpooliin, minä ja perheeni olemme olleet todella tervetulleita ja olemme saaneet paljon kavereita. Kentällä ja kentän ulkopuolella olen kokenut tämän seuran kauneuden ja sen kannattajat. Vastapainona toivon, että olen antanut hienoja muistoja ja kokemuksia Liverpoolin kannattajille.

Kun muutin Liverpooliin, teisin seuran suuruuden ja historian, mutta opin aikanani, että tällä paikalla on ainutlaatuinen sydän ja sielu. Sillä on oma persoonallisuus ja luonne. 

Jätin Liverpoolin, koska Barcelona oli minulle unelma. Liverpool oli unelma, jonka sain onnekseni kokea ja olen antanut sille viisi vuotta elämästäni. Ura kentällä kestää vain vähän aikaa ja pelaaminen Barcelonalle, kuten myös Liverpoolille, on jotain mitä haluan kokea ja nauttia, ja olen onnekas, että olen voinut niin tehdä.

Toivon kannattajien ymmärtävän, että valintani kokea jotain uutta, ei vähennä heidän merkitystä minulle ja seuran merkitystä minulle. Mikään ei koskaan vähennä sitä sydämessäni. 

Toivon Jürgenille ja seuralle kaikkea hyvää sekä menestystä loppukaudelle ja siitä edespäin. Tämä on mahtava joukkue ja he parantavat koko ajan. 

On niin paljon ihmisiä, joita haluan kiittää, mutta en voi kaikkia nimetä erikseen. Kiitos mahtaville henkilökunnan ihmisille, jotka ovat olleet osa elämääni Liverpooliissa, tulen ikävöimään teitä. Omistajille, jotka yrittivät tehdä kaikkensa tuodakseen menestystä ja niille ihmisille, jotka osoittivat luottamusta minuun tuomalla minut tänne ja palkitsivat minua matkani aikana. Ja tietysti mahtaville pelikavereilleni, vanhoille ja nykyisille, jotka ovat auttaneet minua kehittymään pelaajana sekä kasvamaan ihmisenä. Haluan sanoa kiitos teille kaikille. Se, mitä olen saavuttanut täällä ei olisi ollut mahdollista ilman teitä.

Ja lopulta. Kiitos tärkeimmille ihmisille Liverpoolissa, kannattajille. En voi koskaan kiittää tarpeeksi siitä, mitä olette antaneet minulle tänä aikana. Mihin ikinä menen maailmassa loppuelämäni aikana, tulen aina pitämään Liverpoolin sydämessäni. Te, seura ja kaupunki tulette aina olemaan osa minua.

You’ll Never Walk Alone.

Philippe.”

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!