Sir Alex Ferguson onnitteli Arsène Wengeriä ennätyksensä rikkomisesta: ”En usko, että sitä lyödään koskaan”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester Unitedin legendamanageri Sir Alex Ferguson uskoo, että Arsenal-luotsi Arsène Wengerin ottelumääräennätystä Valioliigassa ei tulla rikkomaan ikinä.

Wengerille tuli sunnuntaina täyteen 811 ottelua Valioliigassa, kun Arsenal pelasi 1-1-tasapelin West Bromin vieraana. Ranskalaisvalmentaja ohitti samalla ottelutilastossa entisen kilpailijansa Fergusonin, joka valmensi Unitedia 26 vuotta.

– Haluan onnitella Arsènea ennätykseni rikkomisesta. Se on fantastinen merkkipaalu, joka on vaatinut äärimmäistä omistautumista ja ammattimaista valmentamista. En usko, että kukaan tulee ikinä rikkomaan hänen ennätystään, mihin ikinä se ehtii vielä kasvaakaan, sanoi Fergusonin liigamanagerien yhdistyksen välityksellä.

– Onnittelut mahtavasta urasta ja hienosta työstä jalkapallon ja Arsenalin eteen.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!