Tässä on Huuhkaja-toppareiden unelmalohko Kansojen liigaan: ”No ei ainakaan Unkaria – se on ollut vähän isompi peikko”

© Kuva: Juha Tamminen
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Keskiviikkona arvotaan Uefan alaisen Kansojen liigan (Nations League) lohkot. Suomi on C-liigan kolmoskorissa. Huuhkajien keskuspuolustajat Joona Toivio sekä Juhani Ojala arvioivat mahdollisia vastustajia Huuhkaja tv:lle.

C-liigan ensimmäisessä korissa ovat Unkari, Slovenia, Romania sekä Skotlanti. Ojalalla oli selkeä inhokki näistä joukkueista.

– No en ainakaan Unkaria (haluaisi). Se on ollut meille vuosien saatossa vähän isompi peikko. Ehkä ottaisin Slovenian noista, Ojala sanoi viitaten ilmeisesti kirvelevään tappioon Unkarille vuoden 1998 MM-karsinnoissa.

Toisesta korista löytyy Kreikka, Serbia, Albania sekä Norja. Norjan pääsarjassa Moldessa pelaava Toivio ottaisi tästä korista mieluiten Norjan.

– Tunnen aika hyvin Norjan joukkueen ja se on ollut vähän sellaisessa muutostilassa viime vuosina, Toivio totesi.

Suomi on sijoitettu kolmoskoriin, jossa ovat lisäksi Montenegro, Israel ja Bulgaria. Neloskorissa ovat Kypros, Viro sekä Liettua. Topparikaksikon valinta osui neloskorista Liettuaan.

– Viroa vastaan meillä on ollut vähän vaikeuksia välillä. Kypros ei ole missään nimessä helppo paikka lähteä pelaamaan, Toivio mietti.

Huuhkaja-toppareiden unelmalohkon vastustajiksi valikoitui siis Slovenia, Norja sekä Liettua. Unelmalohkoksi se myös jää, sillä Uefan sääntöjen mukaan vain kaksi pohjoista maata (Norja, Suomi, Viro, Liettua) voi olla samassa lohkossa talviolosuhteiden takia.

Lohkoarvonta suoritetaan keskiviikkona kello 12.45 alkaen. Arvonnan voi katsoa suorana Viafree-palvelusta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!