”Vuoden naurettavin tuuletus” – Oliko Neymarin tempaus mainostemppu vai kunnianosoitus kaverille?

© Kuva: Getty Images

Kädet ilmaan ja juoksu joukkuekavereiden syliin? Se kai se tavallisin tapa juhlia maalia on, mutta kaikille jalkapalloilijoille ei standardituuletus ole riittänyt enää pitkiin aikoihin. On nähty Shefki Kuqin lentokone, Peter Crouchin robottitanssi ja vaikka mitä kaikkea muuta.

Keskiviikkona Ranskan cup-ottelussa Amiens-PSG nähtiin yksi taatusti vuoden 2018 omituisimmista tuuletuksista, vaikkei vuosi ole ehtinyt vanheta vielä edes kahta viikkoa. Ja asialla oli maailman kallein jalkapalloilija Neymar.

Barcelonasta Pariisiin viime kesänä muuttanut Neymar ampui 53. minuutilla rankkarista ottelun voittomaalin ja juhli osumaa varsin eriskummallisella tavalla. Brasilialainen riisui kenkänsä, asetti sen päänsä päälle ja tasapainotteli kenkää otsallaan kuin hylje konsanaan.

Tempaus tuomittiin välittömästi Niken maksamaksi mainostempuksi, mutta Neymar itse selitti sen kunnianosoitus hänen ystävälleen Joao Celso Moraesille.

Oli miten oli, Nike julkisti vain kaksi viikkoa aikaisemmin uuden nappulakenkämallin, jonka mainoskasvona on tietysti Neymar. Sattumaako?


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.