Yllätysuutinen: Joel Pohjanpalon perässä kolme Espanjan pääsarjaseuraa!

© Kuva: Juha Tamminen

Bundesliigan kevätkierros käynnistyi perjantai-iltana yhdelle suomalaispelaajalle ikävissä merkeissä. Huuhkajat-kärki Joel Pohjanpalo puuttui kokonaan Bayer Leverkusenin kokoonpanosta, kun joukkueensa kärsi kotikentällä sarjajohtaja Bayern Müncheniä vastaan tappion lukemin 1-3.

Pohjanpalon peliaika leverkusenilaisseurassa on ollut kortilla, mutta loppusyksy meni sentään katsomon sijaan vaihtopenkillä istuessa. Syy miehistöstä puuttumiseen on ilmiselvä: Pohjanpalon ympärillä käy kova kuhina joukkueista, jotka haluavat miehen kevään ajaksi vuokralle, eikä lainapestiin lähtökuopissa olevalle suomalaiselle haluta tarjota edes jämäminuutteja.

Aiemmin julkisuudessa on spekuloitu lähinnä siirrolla johonkin joukkueeseen tutusta Bundesliigasta. SuomiFutis-sivuston Saksasta saamien tuoreiden tietojen mukaan Pohjanpalon palveluista on nyt lähtenyt kisaamaan myös kolme eri Espanjan pääsarjan La Ligan seuraa!

– (Werder) Bremen, FC Köln, Stuttgart ja keillä on ollut maalinteko-ongelmia ovat varmaankin sellaisia ensimmäisiä vaihtoehtoja, mihin voisi siirtyä pelaamaan, Pohjanpalo mietti vaihtoehtoja ”Jollen Danger Zone”-palstallaan joulukuun lopulla (lue tästä).

Pekka Franck
Twitter: @PekkaFranck