Agentti väittää: Euroopan suurseurat kuolaavat Serie A:n nuoren tähden perään

© Kuva: Getty Images

Lazion serbialainen keskikenttäpelaaja Sergej Milinković-Savić on herättänyt kiinnostusta useissa Euroopan huippusarjoissa, väittää hänen agenttinsa ja entinen hyökkääjä Mateja Kežman.

Milinković-Savić, 23, on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi Euroopan halutuimmaksi pelintekijäksi. Huhujen mukaan muun muassa Real Madrid ja Manchester United ovat seuranneet serbialaisen otteita, mutta halvalla hän ei ole roomalaisseurasta lähdössä.

Lazion presidentti Claudio Lotito kertoi hiljattain, että hän ei viime kesänä hetkauttanut korviaan 70 miljoonan euron tarjoukselle, joka Milinković-Savićista tehtiin. Tarjouksen tehnyttä seuraa hän ei paljastanut.

Kežman päivitti asiakkaansa tilannetta Tuttomercatowebille.

– Häneen on kohdistunut suurta kiinnostusta Italian, Englannin, Espanjan ja Ranskan suurseuroista.

– En halua puhua summista, mutta olen varma, että Sergej’llä on kaikki tarvittava noustaakseen Euroopan parhaaksi pelaajaksi seuraavina vuosina.

– Puhumme pelaajasiirroista kauden lopussa. Lazio pelaa tällä hetkellä loistavaa jalkapalloa, ja heillä on tärkeä kausi menossa. Olemme kaikki keskittyneitä siihen.

Milinković-Savić on pelannut tällä kaudella 33 ottelua Lazion riveissä. Hän on kunnostautunut erityisesti myös maalinteossa, sillä osumia hänellä on kasassa jo 11 kappaletta kaikki kilpailut mukaan lukien.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.