Berat Sadikin ruuti on edelleen kuivaa. Suomalaishyökkääjä teki joukkueelleen Doxa Katokopiasille kauden yhdeksännen maalinsa, kun Doxa eteni Kyproksen cupin puolivälieriin.

Sadikin maali syntyi pelin 18. minuutilla. Keskitys tavoitti Sadikin pään, ja pitkänhuiskea kärkimies puski pallon vastaantullen veskarin ulottumattomiin verkon perukoille.

Vierasjoukkue Omonian Soares tasoitti ottelun toisella puoliajalla 1-1:een, joka jäi myös loppunumeroiksi. Koska Doxa oli voittanut otteluparin avausosan vieraissa 3-2, eteni se kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 4-3.

ΓΗΠΕΔΟ

@GipedoPolitis
Tα γκολ και οι φάσεις από τον αποκλεισμό της AC Omonia Nicosia από τη DOXA Katokopias FC - Official fb.me/10wODay49

Doxa pääsi Kyproksen pääsarjan viime kauden fair play -kisan voittajana cupissa suoraan 16 parhaan joukkoon, joten ottelupari oli sille cupissa ensimmäinen.

31-vuotias Sadik pelaa Kyproksella ensimmäistä kauttaan. Sarjaotteluissa hänelle on tilastoitu kahdeksan maalia ja kaksi maalisyöttöä.