Derby peruttiin – valmentaja yöksi sairaalaan saatuaan päähänsä kassakoneen kuittirullan!

© Kuva: Getty Images

Kreikan Superliiga tunnetaan kiihkeänä jalkapallosarjana, jossa tunteet läikkyvät välillä myös yli. Näin kävi myös sunnuntaina, sillä odotettu derby ja sarjan kärkiottelu PAOK-Olympiacos jouduttiin perumaan vain hetkeä ennen pelin alkua.

Syy pelin peruuntumiselle oli Olympiacosin päävalmentajan Óscar Garcían loukkaantuminen katsomosta heitetyn esineen takia. Eikä tuo esinekään ollut ihan arkipäiväinen, sillä espanjalaisluotsi sai naamaansa kassakoneen kuittirullan.

Kuittirulla tuotti niin ankaraa kipua Garcían silmän seutuville, että hän poistui välittömästi pukusuojan uumeniin hoivattavaksi. Sieltä matka jatkui sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. García vietti myös koko viime yön sairaalassa tarkkailtavana, poliisin vartioidessa sairaalan sisäänkäyntiä.

PAOK:lle katsojan älynväläys on käymässä todella kalliiksi. Seura saa esineen heitosta sakot, joiden suuruus asettuu AS:n mukaan välille 6 000 – 80 000 euroa. Kalliimpi sanktio on kuitenkin se, että Olympiacos tuomitaan voittamaan peruttu ottelu. Lisäksi PAOK:lle saatetaan tuomita kolmen pisteen pistemenetys.

Näin PAOK:n kuuden pisteen etumatka Olympiacosiin nähden saattaa kuivua kokonaan yhden katsomosta heitetyn kuittirullan takia. Keväämmällä nähdään, saattoiko tapaus jopa osaltaan ratkaista koko Kreikan liigan mestaruustaistelun.

Jälkipesun pyykki jatkunee vielä jonkin aikaa, sillä PAOK-leirissä ollaan sitä mieltä, että Olympiacos sortui hätävarjelun liioitteluun.

– En voi uskoa, että treenasimme koko viikon tämän shown takia! Häpeällistä. Jos ei tässä uskomattomassa tunnelmassa huvita pelata, on parempi jättää koko jalkapallo! Ymmärrän nyt, miten Olympiacos voittaa mestaruuksiaan, PAOK:n puolustaja Fernando Varela kirjoitti Instagramissa AGONAsportin mukaan.

Jälkimainingeissa on myös vihjailtu, että esine olisikin heitetty Olympiacos-leiristä suotuisan lopputuloksen saamiseksi.