Entinen Valioliiga-tähti ei antanut rahan vaikuttaa seuravalintaansa: ”Jalkapallosta on tullut monille enemmän liiketoimintaa”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin ja Manchester Cityn entinen puolustaja Bacary Sagna yllätti monet, kun hän solmi lauantaina loppukauden mittaisen sopimuksen Italian Serie A:n Beneventon kanssa.

Sagna, 34, oli ollut ilman seuraa viime kesästä lähtien, kun hänen sopimuksensa Man Cityssä päättyi.

Sarjanousija Beneventon kausi Italian pääsarjassa on sujunut surkeasti. Joukkue on 23 kierroksen jälkeen jumissa taulukon jumbosijalla seitsemällä pisteellä.

Sagnan mukaan hän sai tarjouksia monilta suuremmiltakin seuroilta, mutta Benevento ja sen tarina viehättivät häntä.

– Sain viime kuukausina lukuisia tarjouksia Englannista, Ranskasta, Espanjasta, Turkista, MLS:sta ja muualta Italiasta. Ne eivät kuitenkaan olisi olleet oikeita siirtoja minulle tai perheelleni, kertoi Sagna FootballFanCast-sivustolle.

– En tullut Beneventoon taloudellisista syistä. Olisin voinut mennä moneen toiseenkin seuraan, jotka tekivät merkittäviä tarjouksia minulle.

– Olen viettänyt urani viimeisen vuosikymmenenen ehdottomalla huipulla. Benevento tarjoaa minulle mahdollisuuden edustaa altavastaajaa ja pelata seurassa, jonka tarina on niin kaunis.

– Elämme aikakaudessa, jossa jalkapallosta on tullut monille seuroille enemmän liiketoimintaa kuin urheilua. Benevento edustaa sitä sydäntä ja sielua, joista jalkapallossa pitäisi olla kyse. Intohimoa, sydäntä, toivoa, iloa, rakkautta ja filosofiaa – se sopii yhteen oman elämänkatsomukseni kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.