ESPN: Englanti ja Skotlanti kamppailevat ManU-lupauksesta – mikä maajoukkue kutsuu?

© Kuva: Getty Images

Englanti ja Skotlanti kamppailevat siitä, kumpi saa Manchester Unitedin keskikentän lupauksen Scott McTominayn maajoukkueeseensa, kertoo ESPN.

McTominay, 21, on syntynyt Englannissa, mutta hänellä olisi oikeus edustaa Skotlantia isovanhempiensa kansalaisuuden ansiosta. United-nuorukainen ei ole kuitenkaan edustanut vielä kumpaakaan maata missään ikäluokassa.

Viime vuonna McTominay ilmoitti Skotlannin jalkapalloliitolle, että hän haluaa keskittyä ensisijaisesti paikkansa vakiinnuttamiseen Manchester Unitedissa. Manchesterilaisten manageri José Mourinho kannusti kuitenkin hiljattain Skotlannin uutta päävalmentajaa Alex McLeishia kutsumaan McTominayn pian joukkueeseensa, sillä ottajia on.

ESPN:n mukaan Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen valmentaja Aidy Boothroyd on kiinnostunut kutsumaan McTominayn ensi kuussa pelattaviin otteluihin Romaniaa ja Ukrainaa vastaan.

Skotlanti saattaa nokittaa Englannin houkuttelut kutsumalla McTominayn A-maajoukkueen mukaan ensi kuun ystävyysotteluihin Costa Ricaa ja Unkaria vastaan.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½