HIFK:n maalinsuulla viime kaudella pelannut Tomi Maanoja jatkaa seurassa yksivuotisella sopimuksella.

Maanoja on ollut useiden seurojen papereissa, mutta mies päätti lopulta jatkaa HIFK:ssa, vaikka sarjataso ensi kaudella onkin Ykkönen.

– Halusin jatkaa IFK:ssa, koska viime kaudesta jäi niin paljon hampaankoloon. Tunnen myös vahvaa yhteenkuuluvuutta muun joukkueen kanssa. Haluan olla mukana viemässä IFK:ta sinne minne seura kuuluu. Tulevan kauden tavoitteena on siis nousu Veikkausliigaan. Mutta ehkä vielä tärkeämpää on olla taas IFK:n näköinen joukkue, mitä emme viime vuonna olleet. Kun tämä toteutuu, on meillä hyvät mahdollisuudet nousuun, Maanoja kommentoi sopimusta seuran nettisivuilla.

Maanoja tuo HIFK:hon rutkasti kokemusta. 31-vuotias maalivahti on pelannut pitkän uran Veikkausliigassa ja käynyt myös ulkomailla pelaamassa. Lisäksi Maanoja on pelannut Suomen A-maajoukkueessa yhden ottelun. Maanojan viime kausi meni pipariksi loukkaantumisen takia, mutta kunnossa ollessaan hän on ehdottomasti Ykkösen parhaimpia maalivahteja.

– ”Psyko” on äärimmäisen kilpailuhenkinen maalivahti, äijä ja päällikkö, joka pitää huolen siitä, että maalin edessä kukaan ei saa olla rauhassa – eivät omat eivätkä vieraat! Hän on tehnyt komean pelaajauran Ruotsia myöten, ja on hienoa, että saimme pidettyä tämän tason kaverin ryhmässämme. Maalivahtiosastomme on tämän sopimuksen myötä kunnossa. Daniel Kollar on antanut vahvat näytöt talven peleissä ja nyt saadaan Psykon myötä hyvä kilpailutilanne aikaiseksi, kertoi HIFK:n päävalmentaja Teemu Kankkunen.