HJK ja HIFK kohtaavat Suomen Cupissa lauantaina Talin hallissa. HJK lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta HIFK-leirissä kytee kovat näyttöhalut.

HJK:n kokoonpano on kovaa luettavaa. Avauskokoonpanossa varsinkin keskikenttä ja hyökkäyskalusto on raudanluja. Keskikentän pohjalla pelaavat Anthony Annan ja Moshtagh Yaghoubi. Keskikentän ylempi kolmikko on vasemmalta laidalta oikealle: Evans Mensah, Riku Riski sekä Nikolai Alho. Kärjessä on Akseli Pelvas.

Ensi kaudella Ykkösessä pelaava HIFK haluaa ottaa kovan päänahan HJK:sta Ensi kaudella Stadin derbyjä ei Veikkausliigassa nähdä, joten tämän vuoden Helsingin herruus saatetaan ratkaista jo tänään lauantaina, ellei joukkueet kohtaa uudestaan cupin jatkopeleissä.

– Lauantaina tosiaan edessä talvikauden odotetuin ja kyllä näitä otteluita tulee odoteltua, kuin pikkulapsena joulupukkia. On mahtavaa päästä haastamaan HJK varsinkin, kun talven aiemmat ottelut ovat sujuneet hyvin. Toki HJK lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta kuten olemme nähneet, niin ennakkoasetelmat derbyissä eivät paina samalla tavalla verrattuna normaaliin sarjaotteluun, HIFK:n laitapuolustaja Matias Hänninen fiilisteli seuran nettisivuilla.

HJK ilmoitti avauskokoonpanonsa jo hyvissä ajoin ja voit katsoa sen alta. Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen täältä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK vs HIFK klo 14:00

HJK XI:
1 Uusitalo
5 O'Shaughnessy
9 Riski
10 Mosa
11 Pelvas
15 Jalasto
17 Alho
22 Annan
25 Vesiaho
32 Obilor
77 Mensah

HJK Subs:
88 Rudakov
4 Patronen
6 Pirinen
14 Dahlström
18 Peiponen
27 Valenčič

#HJK #SuomenCup #HJKHIFK

HIFK:n kokoonpano alla. Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
HIFK:n avauskokoonpano tänään:

Daniel Kollar
Reza Heidari
Tuukka Andberg
Jaakko Lepola
Daniel Rantanen
Antti Ulmanen
Otto-Pekka Jurvainen
Esa Terävä
Tuomas Mustonen
Jani Bäckman
Matias Hänninen

#HIFK #SuomenCup