Huippupesteihin huhuttu valmentajalupaus toppuuttelee: ”Allekirjoitin sopimukseni tietoisesti”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Julian Nagelsmann nousi poikkeuksellisen nuorena miehenä jalkapallon huippumaan pääsarjavalmentajaksi ja veipä joukkueensa Hoffenheimin mukaan jopa europeleihin. Nagelsmann on nyt 30-vuotias ja miestä huhutaan tasaiseen tahtiin isompiin ympyröihin. Huhuja on maailmaltakin, mutta ennen kaikkea Nagelsmann on yhdistetty Bayern Müncheniin ja Borussia Dortmundiin.

Hoffenheim-luotsi vakuuttelee kuitenkin, että aikoo kunnioittaa nykyistä sopimustaan. Kontrahti ulottuu vuoteen 2021 saakka, ja siinä on ulosostoklausuuli vuonna 2019. Nagelsmann ei siis ole vaihtamassa seuraa ensi kesänäkään.

– Juuri niin! Allekirjoitin sopimuksen aikoinaan täysin tietoisesti. On normaalia, että kyselyitä tulee, mutta olen sanonut herra (Dietmar) Hoppille, että olen yhä huippumotivoitunut, Nagelsmann sanoi DPA:n haastattelussa Transfermarktin mukaan.

Nagelsmannilla tulee ensi sunnuntaina kaksi vuotta Hoffenheim-luotsina täyteen. Aikaan on mahtunut niin nousuja kuin laskujakin, mutta ne saavat Nagelsmannin mielestä vain ”janoamaan lisää”. Juuri nyt on tosin menossa laskukausi, sillä Hoffenheim ei ole voittanut ainuttakaan viidestä viimeisestä pelistään. Samaan aikaan Bayern-huhut ovat vaimentuneet ja kritiikki Nagelsmannia kohtaan yltynyt.

– Sanoin viime vuonna, että minusta kirjoitetaan liian positiivisesti. Nyt sama menee rajusti negatiiviseen suuntaan. Olen silti yhä sama valmentaja. Sellainen vaatii totuttelua ja voi muuttaa ihmistä, Nagelsmann kritisoi mediaa.

– Tiedän kyllä, miten ala toimii, mutta siitä huolimatta on se joskus aika pelottavaa. Ihmisiä tuomitaan ja kaikesta tehdään niin mustavalkoista.

Rajuimman riepottelun keskellä jopa lopettaminenkin on käynyt Nagelsmannin mielessä.

– On ollut hetkiä, jolloin olen miettinyt: ”Jos tästä tulee vielä pahempaa, lopetan”. En ole silti koskaan ollut aivan lähellä luovuttamista.

– Kuitenkin silloin, kun kritiikki vaikuttaa perheeseen, ei se ole enää kaunista, Nagelsmann toteaa.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS