Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ja Tampereen Ilveksen Veikkausliigajoukkueen välille on solmittu yhteistyöseurasopimus, joka mahdollistaa Ilveksen liigaringissä olevien junioripelaajien pelaamisen myös Kakkosen otteluissa HJS:n paidassa.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on mielissään nyt solmitusta yhteistyösopimuksesta.

– Haluamme tarjota omille pelaajillemme mahdollisimman ammattimaiset olosuhteet ja harjoitusympäristön täällä Hämeenlinnassa, mutta yhteistyö Ilveksen kanssa antaa meille mahdollisuuden täydentää omaa pelaajarinkiämme tarvittaessa laadukkailla nuorilla, eteenpäin pyrkivillä pelaajilla. Sopimus kattaa vain Ilveksen liigaryhmässä olevat juniori-ikäiset pelaajat, kertoo Hakanen HJS:n tiedotteessa.

Sopimus mahdollistaa myös HJS:n pelaajien harjoittelemisen Tampereella.

– Oman toimintamme kehittämisen ohella, meidän on ajateltava myös lahjakkaita, eteenpäin pyrkiviä pelaajiamme joille tämä sopimus avaa myös väylän Ilveksen suuntaan. Maantieteellisesti kaupunkien välinen etäisyys ja toimivat yhteydet tekevät tästä yhteistyöstä luonnollisen suunnan pelaajaliikenteen osalta.

– Omassa ringissämme on hyvä koostumus nuoria lahjakkuuksia höystettynä muutamalla kokeneemmalla pelaajalla. Tämän sopimuksen myötä varmistamme sen, että tarvittaessa saamme kriittisille pelipaikoille nuoria, nälkäisen näytönhaluisia pelaajia. Sopimuksessa ei ole missään tapauksessa HJS:llä velvoitetta peluuttaa Ilveksen pelaajia, vaan peluuttaminen tarkastellaan aina tapauskohtaisesti, päävalmentaja Hakanen kuvailee.