Internazionalen kapteeni suurseurojen tähtäimessä? – ”Viime kuussa oli pari isoa nimeä”

© Kuva: Getty Images

”Pari” suurseuraa on kiinnostunut Internazionale Milanon kapteenista, argentiinalaishyökkääjästä Mauro Icardista, väittää pelaajan agentti ja vaimo Wanda Nara.

Icardi, 25, on parhaillaan sivussa tositoimista polvivaivan takia, mutta hän on ollut liekeissä tämän kauden Serie A:ssa. Argentiinan maajoukkuekärki on pommittanut 18 osumaa 22 Italian pääsarjan pelissä.

Hänen nykyinen sopimuksensa Interin kanssa päättyy kesällä 2021, mutta milanolaisseura on huhujen mukaan kiinnostunut tarjoamaan kapteenilleen uuden, rahakkaamman diilin, jotta Icardi pysyisi Nerazzurrissa.

Icardi on ollut yhdistettynä muun muassa Real Madridiin, ja Nara vihjasi Corriere dello Sportille, että kiinnostusta on joistain suunnista ollut.

– En ole tavannut Piero Ausiliota (Interin urheilutoimenjohtajaa), mutta puhumme usein puhelimessa. Tiedän, mitä ajattelen ja tiedän, mitä hän ja seura ajattelevat.

– Viime kuussa pari isoa nimeä tekivät selväksi, että he arvostavat Mauroa. Minä pidän huolta hänen tulevaisuudestaan ja minun on kuunneltava heitä, arvioitava olosuhteet ja tilanne.

Nara ei halunnut paljastaa, mistä seuroista oli kyse, mutta hän muistutti, että Icardi viihtyy yhä Interissä.

– Maurolla on menneisyydessä ollut mahdollisuuksia lähteä, mutta hän on aina halunnut jatkaa Interissä.

– Sitä ei ikinä tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Minä jatkan työntekoa, ja minun työnäni on löytää parhaat olosuhteet Maurolle, kuten Ausilion työnä on löytää parhaat ratkaisut Interille.

– Loppujen lopuksi seura ja Mauro päättävät, mikä on heille parhaaksi.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️