Jürgen Kloppin ylisanat hyökkääjästä meinaavat loppua kesken: ”Pitelemätön, fantastinen”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin valmentaja Jürgen Kloppin kiintymys seuran laitahyökkääjään Sadio Maneen hakee vertaistaan jalkapalloilevasta maailmasta.

Eilisen Portoa vastaan tulleen 5-0-voiton jälkeen Klopp ei säästellyt ylisanojaan kuvaillessaan senegalilaista. Vaikutti jopa siltä, että valmentaja tahtoisi keksiä uusia sanoja, sillä olemassa olevat eivät riitä kuvaamaan hänen tähtipelaajaansa. Klopp käytti ottelun jälkeiset haastattelut koko joukkueen, mutta pääasiassa Manen ylistämiseen.

– Tänään hän [Mane] jälleen näytti miten fantastinen pelaaja hän on. Hän on aina ollut tärkeä ja aina fantastinen, jopa silloin, kun hän ei ole ollut parhaimmillaan, saksalaisvalmentaja puhkui innosta.

Aivan syyttä ei Klopp hyökkääjäänsä ylistä. Mane takoi Liverpoolille kolme maalia vierasottelussa, näin ollen käytännöllisesti omakätisesti varmistaen seuran jatkopaikan Mestarien liigassa. Hattutemppu oli Manen esimmäinen Liverpoolin paidassa.

– Pitelemätön Sadio Mane on tullut takaisin, Klopp jyrisi hyökkäyksensä tulivoimaa.

Myös Mohamed Salah ja Roberto Firmino saivat nimensä tulostaulukkoon, kun kumpikin teki maalin portugalilaisia vastaan. Klopp pohti, että Liverpool pelasi tiiviinä joukkueena ja jokainen tulkitsi peliä ja sen tilanteita samalla tavalla tässä murskaottelussa.

Lähde: ESPN FC