Kiukutellut valioliigatähti palasi avaukseen – ”Se on takanapäin”

© Kuva: Getty Images
Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Leicester-valmentaja Claude Puel uskoo päässeensä sopuun keskikenttäpelaaja Riyad Mahrezin kanssa. Algerialaistaituri on viime aikoina lakkoillut, koska siirto Manchester Cityyn ei onnistunut tammikuun viimeisenä päivänä.

Mahrez ehti olla 10 päivää poissa. Eilen algerialainen pelasi FA Cupissa Sheffield Unitedia vastaan ensimmäistä kertaa avauksessa tammikuun 20. päivän jälkeen.

– Se on takanapäin. Riyad palasi korkealla tasolla ja se tuntui myös meistä hyvältä. Fanit antoivat Riyadille hyvän tuen ja se hyvä tunne on hyvä säilyttää tulevaisuudessa, Puel sanoi lehdistölle ottelun jälkeen.

Leicester voitti Sheffieldin 1-0 ja eteni puolivälieriin. Mahrez on ollut tällä kaudella Leicesterin tehokkaimpia pelaajia tehtyään kahdeksan maalia ja kerättyään seitsemän maalisyöttöä Valioliigassa.

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliHIFK:lle uusi maalivahti – tuttu nimi parin vuoden takaa
Seuraava artikkeliManchester United haluaa uuden keskikenttäpelaajan – ”Tarvitsemme tasapainon”