Liverpoolin tulikuuma maalivahti avaa illan Mestarien liigan pudotuspelissä – tällä kaudella seitsemän nollapeliä

© Kuva: Getty Images

Liverpool on löytänyt viime aikoina Loris Kariuksesta itselleen uuden ykkösmaalivahdin. 24-vuotias saksalaisvahti on syrjäyttänyt Simon Mignolet’n vakuuttavilla esityksillä.

Karius on torjunut Valioliigassa ja Mestarien liigassa yhteensä seitsemän nollapeliä. Reds on voittanut kahdeksasta sarjapelistä viisi saksalaisen on ollessa tolppien välissä.

Hyvät otteet ovat näkyneet vastuun määrässä. Karius on aloittanut kaikissa kilpailuissa seitsemän viimeisestä yhdeksästä ottelusta.

Valmentaja Jürgen Klopp myös vahvisti valitsevansa juurikin Kariuksen maalivahdikseen tämän illan Mestarien liigan neljännesvälieräotteluun Porton vieraana.

– Loris tulee aloittamaan. Jokaisella maalivahdilla on sama juttu. He tarvitsevat itseluottamusta. En pidä juurikaan siitä puhumisesta, koska minua kiinnostaa vain seuraava ottelu. Esitys Southamptonia vastaan oli tärkeässä osassa, Klopp sanoi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Siellä näkyi muutamia todella hyviä torjuntoja, hyviä ratkaisuja. Hän osallistui peliin ja pelasi avoimesti. Se oli vain hyvä esitys häneltä.

Liverpool kohtaa Porton tänään Portugalissa pelattavassa avausosassa. Ottelu alkaa kello 21:45 Suomen aikaa.

Edellinen artikkeliTPS:n jalkapallo- ja jääkiekkopuoli historialliseen yhteistyöhön
Seuraava artikkeliOnko tässä Ykkösen ensi kauden maalipyssy? – HIFK kiinnitti Suomen Cupissa vakuuttaneen lupauksen