Kaksi suurta maalintekijää pelasivat vuosina 2003-2006 Manchester Unitedissa, mutta tähtipelaajien välit eivät olleet parhaasta päästä. Kyse oli tietysti Cristiano Ronaldosta sekä Ruud van Nistelrooysta.

Nistelrooy siirtyikin vuonna 2006 niin sanotusti Ronaldon tieltä pois Real Madridiin. Miehet ehtivät pelata vielä Real Madridissa yhdessä puolisen kautta vuonna 2009, jonka jälkeen Nistelrooy siirtyi pois Los Blancosista.

Evertonissa nykyisin pelaava Wayne Rooney siirtyi Unitediin vuonna 2004 ja hän ehti pelata niin Ronaldon kuin Nistelrooyn kanssa samaan aikaan. Parivaljakon välit eivät olleet kovin ruusuiset ja Rooneyn mukaan syy siihen löytyi erilaisesta pelitavasta.

– Luulen, että Ruud oli tottunut David Beckhamiin ja saamaan palloja Ryan Giggsiltä. Hän tykkäsi saada keskityksiä boksiin ja päättämään hyökkäyksiä sitä kautta.

– Sitten Cristiano tuli ja hän alkoi enemmän haastamaan puolustajia ja hän (van Nistelrooy) turhautui siihen. Ja uskon, että oli oikea aika Ruudille siirtyä ja minun kaltaiset pelaajat, Cristiano, Darren Fletcher, nousivat esiin ja olivat seuran seuraava sukupolvi, Rooney arvioi Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa.

Rooney antoi kuitenkin ansaitut kehut hollantilaishyökkääjälle, joka iski Man Unitedissa peräti 150 maalia.

– Hän oli mahtava ja hän on edelleen varmaankin paras kärkihyökkääjä, jonka kanssa olen saanut pelata.

– Hän oli vähän samanlainen kuin Harry Kane, hän halusi vain tehdä maaleja. Hän vihasi epäonnistua maalipaikassa. Saatoimme voittaa pelin 4-0 ja jos hän ei tehnyt maalia hän saattoi istu kulmassa yksinään musertuneena.

Lähde: