Moshtagh Yaghoubi on käynyt läpi pitkän ja kivisen tien: ”Olen oman elämäni kingi”

© Kuva: Juha Tamminen

Afganistanin Kabulissa syntynyt Moshtagh Yaghoubi on kokenut sellaisia asioita elämässään, jotka ovat tehneet hänestä sellaisen kuin hän on.

Yaghoubin perhe joutui jättämään kotinsa Afganistanissa. Hänen isänsä kuoli Afganistanin sisällissodassa, kun Yaghoubi oli 5-vuotias. Perhe lähti pakolaisiksi Iraniin, jossa kului kuusi pitkää vuotta. 11-vuotiaana Yaghoubin perhe sai turvapaikan Suomesta ja he muuttivat Mikkelin lähelle Haukivuorelle. Jalkapalloura alkoi Haukivuoren Pallossa ja kuten usein on tapana sanoa, loppu onkin historiaa.

Viime kaudella HJK:n paidassa Suomen mestaruutta juhlinut Yaghoubi on räiskyvä persoona, mutta miehen itsensä mukaan hän on rauhoittunut vuosien varrella. 23-vuotias keskikenttäpelaaja tunnistaa oman luonteensa.

– Elämä on ehkä tehnyt minusta tällaisen välillä herkästi räjähtelevän, mutta olen kehittynyt paljon. Nykyään pystyn ottamaan rauhassa ja olen tehnyt luonteeni kanssa paljon duunia ja parantanut siinä paljon. Miten sen nyt sanoisi, luonteeni on vahvuuteni ja heikkouteni samaan aikaan, Yaghoubi kertoi seuran nettisivuilla (lue koko juttu tästä).

Yaghoubin ihoa koristaa useat tatuoinnit, joilla jokaisella on oma merkityksensä.

Lue Mika Lehkosuon mietteitä Yaghoubista viime maaliskuulta.

– Olen oman elämäni kingi. Uskon itseeni ja mahdollisuuksiini. Jos en itse usko itseeni, ei kukaan muukaan tässä maailmassa usko minuun. Kaikilla tulee vastaan vaikeita aikoja, epävarmuutta ja vastoinkäymisiä. Pitää olla kova ja miettiä positiivisesti hyviä aikoja. Nöyrän duunin kautta on huonon päivän tai virheen jälkeen mahdollista nousta takaisin itsevarmuuteen, Yaghoubi avasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.