Pep Guardiola uskoo tietävänsä syyn Mestarien liigan jyräykseen – ”Mielipiteeni ei ole muuttunut”

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Pep Guardiola yllättyi Manchester Cityn ylivoimaisesta esityksestä Mestarien liigassa. Citizens murskasi neljännesvälierien avausosassa sveitsiläisen Baselin peräti 4-0 ja on käytännössä varmistanut paikkansa puolivälierissä.

Basel-sarjan toinen osaottelu pelataan seitsemäs päivä maaliskuuta 10 päivää Arsenalia vastaan pelattavan Liigacupin finaalin jälkeen. Näiden kahden pelin välille mahtuvat myös valioliigaottelut Arsenalia ja Chelseaa vastaan.

– Meillä ei ollut tätä mielessä. Olimme kliinisiä ja pelasimme hyvin. Jos selviydymme puolivälieriin, se olisi jo paremmin kuin viime kaudella, Guardiola iloitsi lehdistölle.

Basel kaatoi lohkovaiheessa Manchester Unitedin ja Benfican, mutta Cityä vastaan bensaa ei enää riittänyt. Guardiola uskoo tietävänsä siihen syyn.

– Minulla on kokemuksia Saksassa valmentamisesta. Talvitauolla menettää pelirytminsä. Sellaisesta tauosta on vaikea toipua. Koin sen Münchenissä, enkä nähnyt meidän juurikaan hyötyvän siitä. Mielipiteeni ei ole muuttunut.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!