PSG:n qatarilaisjohtaja kimpaantui Mestarien liigan tuomareille: ”Viime vuonna sama juttu Barcelonan kanssa”

© Kuva:

Paris Saint-Germainin puheenjohtaja, qatarilainen liikemies Nasser Al-Khelaifi pitää eilisen Real Madridia vastaan pelatun Mestarien liigan ottelun lopputulosta epäreiluna.

Mies kertoi AS:lle, että ottelun tuomaritoiminta oli kyseenalaista ja sellaisena se toimi ottelun 3-1-lukemin voittaneen Realin eduksi. PSG aloitti ottelun vahvasti ja Adrien Rabiot vei vieraat 1-0-johtoon 33. minuutin kohdalla. Real nousi tasoihin juuri ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä, kun Toni Kroos sai hankkittua joukkueelleen pilkun, josta Cristiano Ronaldo pommitti maalin. Kroosin kaatuminen rangaistusalueella voi saada monta tulkintaa. Selvää kuitenkin lienee, että ennen Kroosin kaatumista nurmeen PSG:n Giovani Lo Celso otti tähän konktaktin.

Toisella puoliajalla pallo osui Realin Sergio Ramosin käteen rangaistusalueella. Tapahtumasta ei vihelletty rangaistuspotkua. Jälleen tapahtuma voidaan nähdä monitulkintaisena, sillä Ramosin käsi oli luonnollisessa asennossa.

Al-Khelaifi kertoi AS:lle kokeneena tuomaroinnin epäreiluksi.

– Lopputulos ei ollut mielestäni reilu. Me olimme parempia ensimmäisellä puoliajalla. Saimme toki maalipaikkamme, mutta teimme virheitä, qatarilainen tilitti.

Pelin kannalta mahdollisesti ratkaisevaksi voidaan myös nähdä Kylian Mbappén tilanne, joka tuomittiin paitsioksi. Al-Khelaifi ei sulattanut tätä.

– Tuomarin päätökset maksoivat meille paljon. Madrid puolestaan hyötyi tuomareista.

Puheenjohtaja vihjasi, että viime vuonna PSG olisi vastaavasti joutunut huonon tuomaroinnin uhriksi Mestarien liigassa, Barcelonaa vastaan pelatessaan. Silloin PSG koki epäinhimillisen kivuliaan draaman kaaren, jossa sen 4-0 johtoasema suli lopulta Barcelonan 6-5 voittoon.

– En jaksa toistaa tätä joka kerta. Viime vuonna oli ihan sama juttu Barcelonan kanssa, ja nyt se kävi Real Madridia vastaan. Tämä ei voi jatkua näin, tuohtunut mies summasi tunteensa.

Al-Khelaifi kyseenalaisti myös kaksi keltaista korttia, jotka seura sai ottelussa.

– Saimme kaksi aiheetonta keltaista korttia. Lisäksi tuomarit vihelsivät vääriä paitsioita. Herätkää nyt. En väitä, että hävisimme tuomarityön vuoksi, mutta tällaiset yksityiskohdat auttavat Real Madridin kaltaista seuraa.

Lähde: AS