Romelu Lukaku onnistui vihdoin isossa pelissä – Man United palasi kakkospaikalle

© Kuva: Getty Images

Manchester United nousi takaisin Valioliigan kakkospaikalle kukistettuaan Chelsean maalein 2-1. Kotijoukkueen suureksi sankariksi nousi kolossimainen kärkimies Romelu Lukaku. Belgialaista on usein kritisoitu vaisusta otteista Valioliigan suuria vastaan, mutta tänään oli kuitenkin Lukakun päivä.

Avausmaalin pelissä teki kuitenkin Chelsea. Blues lähti nopeaan vastahyökkäykseen, ja pallo päätyi Eden Hazardille. Hazard laittoi näppärän ja tarkan pystysyötön kolmen United-pelaajan välistä hyvävireiselle Willianille, jonka tulinen laukaus painui vääjäämättä David De Gean selän taakse.

Unitedin tasoitusmaalikin syntyi ensimmäisellä puoliajalla. Maali oli hyvän joukkuepelin tulosta. Ensin Lukaku voitti puhtaasti massallaan kaksinkamppailun Andreas Christenseniä vastaan. Sen jälkeen pallo kävi niin Alexis Sánchezin kuin Anthony Martialinkin lapikkaassa ennen kuin Lukaku itse päätti hyökkäyksen alanurkkalaukaukseensa. Nyt hyökkääjä pelasi tilanteen kokonaisuudessaan raamiensa mukaisesti.

Juuri, kun ottelussa oltiin siirtymässä viimeiselle varttitunnille, Lukaku otti jälleen roolia. Tällä kertaa hän hääri esityön tekijänä. Lukakun erinomainen keskitys löysi rankkarialueelta Jesse Lingardin, joka teki ottelun viimeiseksi jääneen 2-1 -osuman. Koko illan pirteästi pelannut Lukaku oli ottelun ehdoton hahmo.

Sarjakakkosen Unitedin ja viidennen Chelsean ero on nyt kuusi sarjapistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.