Suomalaislupaukselle iso pettymys – pelit päättyivät UEFA Youth Leaguessa kovista panostuksista huolimatta

© Kuva: Juha Tamminen

Saku Ylätuvan edustama Ajaxin alle 19-vuotiaiden joukkue putosi UEFA Youth Leaguen jatkopeleissä rangaistuspotkujen jälkeen Paris Saint-Germainin alle 19-vuotiaita vastaan.

Pettymys on varmasti kova, sillä Ylätupa kertoi aiemmin, että seura kokosi parhaan mahdollisen joukkueen nuorten Mestarien liigan jatkopeleihin. Ylätupa uskoi, että Ajaxilla olisi ollut mahdollisuus jopa mennä niin sanotusti päätyyn asti. Ylätupa katsoi tappioon päättyneen ottelun kokonaisuudessaan vaihtopenkiltä.

Lue lisää Ylätuvan mietteistä Ajaxin organisaatiossa tästä linkistä.

Myös Moskovan Spartak hävisi oman jatkopelinsä rankkareiden jälkeen Internazionalelle. Sergei Eremenko pelasi alkukaudesta FC Baselin U19-joukkueessa, mutta hän siirtyi hiljattain ensin latvialaiseen Spartaks Jūrmalaan, josta tie vei nopeasti lainasopimuksella Moskovan Spartakiin loppukaudeksi. Eremenko ei ollut Spartakin kokoonpanossa mukana UEFA Youth Leaguen tappiossa.