AC Milan -pomo vahvistaa: keskustelut uuden torjujan kanssa viritteillä

© Kuva: Getty Images

AC Milanin urheilutoimenjohtaja Massimiliano Mirabelli vahvisti torstaina, että seura on kiinnostunut keskustelemaan Napolin maalivahdin Pepe Reinan kanssa.

Reina, 35, on pelaamassa upeaa kautta sarjakärki Napolin tolppien välissä, mutta Partenopei on tarjonnut espanjalaiskonkarille vain vuoden jatkosopimusta, mihin hän ei ole ollut tyytyväinen. Reinan nykyinen kontrahti päättyy kuluvan kauden jälkeen.

– Ilmoitimme Napolille, että haluamme puhua Pepe Reinan agentin kanssa, sillä haluamme tietää, onko meillä mahdollisuutta tuoda pelaaja Milaniin, kertoi Mirabelli Sky Sport Italialle.

– Meillä on aina katse tulevaisuuteen päin. Voitte luottaa siihen, että jos minä olen täällä, niin (päävalmentaja) Gennaro Gattuso tulee pysymään täällä. Hän saattaa pysyä täällä ilman minuakin!

Milanin ykkösmaalivahdin paikka on tällä hetkellä 19-vuotiaalla teinisensaatiolla Gianluigi Donnarummalla, mutta hänen tulevaisuutensa seurassa on yksi iso mysteeri.

Donnarumma allekirjoitti Milanin kanssa jatkosopimuksen viime vuonna, mutta hänen agenttinsa Mino Raiola on julkisesti kannustanut nuorukaista lähtemään Milanosta. Fanit ovat pyytäneet, että Donnarumma antaisi Raiolalle kenkää, mutta italialaistorjuja on ilmoittanut, että hän ei ole lähdössä superagentin tallista mihinkään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.