Barcelonan jättihankinta kertoi yksityiselämästään espanjalaismedialle: ”Välillä nahistelemme Suárezin kanssa”

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan viime kesän jättihankinta Ousmane Dembélé kertoi espanjalaiselle Onze Mondialille elämästään uudessa seurassa ja kaupungissa.

20-vuotias ranskalaispeluri puhui lehdelle turhautumisestaan loukkaantumisiin ja siitä, miten hän on pyrkinyt pitämään itsensä kunnossa.

Borussia Dortmundista ennätyssumalla Barcelonaan saapunut Dembele loukkasi vasemman takareitensä kauden alussa vain muutaman ottelun jälkeen. Suomessa Sakari Oravan leikattavana käynyt Dembele oli tuolloin sivussa lähes kolme kuukautta.

Vuoden vaihteessa laitahyökkääjä palasi kentille, mutta ei aikaakaan, kun mies oli jälleen sairastuvalla. Dembele kertoi, että hän pyrki tuolloin pitämään päänsä kylmänä, jotta paineet paluusta eivät kasvaisi kohtuuttomiksi. Lisäksi hän kertoi olleensa onnellinen, että onnettomuus tapahtui kauden alussa, eikä sen lopussa, kun tärkeimmät pelit tulevat.

Nyt Dembele on palkannut itselleen osteopaatin sekä oman kokin, jotta hän voi keskittyä pelaamiseen – ja kunnossa pysymiseen – täysillä.

Nuorukainen kertoi sopeutuneensa Lionel Messin ja Luis Suárezin peliin hyvin.

– Välillä nahistelemme Suárezin kanssa. Pilailemme ja muuta sellaista. Minun on täytynyt taistella todella paljon päästäkseni tähän pisteeseen. Mutta olen aina tietänyt, että jonain päivänä tulisin pelaamaan Messin kanssa, Dembele pohti.

Dembele tuli Dortmundissa tunnetuksi vauhdistaan, sekä siitä, että hän pelaa kummallakin jalalla yhtä hyvin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.