Dani Alves tietää seuransa imago-ongelman: ”PSG:n täytyy osoittaa, että seurassa ei ole kyse vain rahasta”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germanin puolustaja Dani Alves valmistautuu kohtaamaan Real Madridin huomisessa Mestarien liigan toisessa osaottelussa. Brasilialainen peluri kertoi medialle, että tällaiset pelit ovat juuri se, mitä pariisilaisseura nyt tarvitsee.

PSG lähtee huomiseen otteluun altavastaajan asemasta. Real Madrid voitti ensimmäisen osaottelun lukemin 3-1. PSG:n urakkaa ei helpota loukkaantuneen Neymarin poissaolo. Alves kuitenkin uskoo, että seuralla on kaikki mahdollisuudet voittaa ottelu. Vastaavasti mies luottaa omaan johtajuuteensa seurassa.

– Jos puhun pelaajille, kerron, että meidän täytyy tarttua tähän tärkeään hetkeen. Meillä on mahdollisuus muuttaa historiaa, Alves uhkui.

PSG osti Neymarin viime kesänä Barcelonasta 222 miljoonan euron ennätyshinnalla. Tuolloin PSG:n jo entuudestaan pinnallinen ja rahavälitteinen maine saavutti huippunsa. Itse vaatimattomista oloista tuleva Alves tunnistaa seuran imagon ja sen ongelmallisuuden.

– Mitä PSG:ltä puuttuu? Nimenomaan tällaisia pelejä, joissa sen täytyy osoittaa, että seurassa ei ole kyse vain rahasta. Historian muuttaminen oli yksi niistä syistä, joiden vuoksi tulin seuraan. Nyt meidän pitää tehdä juuri se. Minä todella uskon, että pystymme siihen, Alves päätti.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.